huvudbild var story

Varför SPIS&DELI?

Fröet till SPIS&DELI såddes på paradisiska Namale, Fiji i februari 2008, när grundaren efter en period där han levde uteslutande på mat utan kemiska tillsatser upplevde enorma hälsofördelar och fick en vision om ett mycket friskare och sundare Sverige.  SPIS&DELI har levererat högkvalitativ mat utan kemiska tillsaster till sina kunder sedan 2008. Den första publika resturangen öppnade för sina gäster 2011 och har varit en succé i Halmstad från Första början.

Vi vet livsstilens betydelse och vill servera dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Du lägger grunden till ett ännu bättre liv genom ren och riktig mat utan tillsatser.

varstory2

Vår matfilosofi

SPIS&DELI.-konceptet är till för dig som vill älska livet och må ännu bättre. Vi har känt och förstått livsstilens betydelse för människans hälsa och välmående.
Vår mission är att skicka denna kunskap vidare till så många människor som möjligt.

Kom och låt oss serva dig!

 

varstory3

“Kärlek, vatten & snabbmat”

Hela konceptet och vår grundidé kommer ifrån att vår grundare, Marcus Lindgren, var väldigt sjuk. Men han lärde sig att förstå livsstilens betydlese för både hälsa och välmående. Historien och hur vi ser på välmående har vi samlat i vår konceptbok som vi kallar "Kärlek, vatten & snabbmat"

 

 

var story pyramiden

SPIS&DELI's behovspyramid

Behovspyramiden förändras inte, till skillnad från modedieter i kvällstidningarna och "vanliga" kostråd från dietister.